MEHILÄINEN TAMPERE LIIKUNTAKLINIKKA – KOOVEE JUNIORIJÄÄKIEKON KUMPPANI

Mehiläisen asiantuntijat ovat apuna liikkuvan ihmisen terveydenhuoltoon liittyvissä asioissa, vammojen ennaltaehkäisyssä ja myös tapaturmien hoidossa. Mehiläisestä saat tarvitsemasi terveyspalvelut ja koko hoitoketjun saman katon alta.

Jokainen Kooveen juniorijääkiekon jäsenen tai seuran perheenjäsenen käynti Mehiläisessä kerryttää tukibonusta Koovee juniorijääkiekolle. Muistathan kirjautua Mehiläisen urheilunettiin ennen käyntiäsi Mehiläisessä.

Mehiläinen Tampere on täyden palvelun lääkärikeskus Finlaysonin alueella. Saman katon alta löytyvät n. 150 yleis- ja erikoislääkärin sekä muun alan ammattilaisen vastaanotot ja palvelut.

Lääkärikeskus Mehiläinen Tampere, Itäinenkatu 3, 33210 Tampere Lääkärikeskuksen vastaanotot avoinna: ma - pe 8-19, la - su 9-19.

Lääkärivastaanottojen lisäksi löydät meiltä myös muut palvelut:
Laboratorio
Röntgen
Magneetti
Fysioterapiapalvelut
Sairaala


Pyhien ja lomakausien aukioloajat ilmoitetaan erikseen internet-sivuillamme. Ajanvaraus Tampereen toimipisteeseen: 010 414 00 tai https://www.mehilainen.fi/terveyspalvelut/toimipisteet/24/mehilainen_tampere

LIIKUNTAKLINIKAN LÄÄKÄRIT JA VASTAANOTTAJAT

Kangas Jarmo LT, ortopedian erikoislääkäri
Kannus Pekka Lääket. tri, Dos., Liikuntalääketieteen. erikoislääkäri
Lehtimäki Mark Fysioterapeutti
Lehtipuu Timo-Pekka Lääket. lis., liikuntaklinikan lääkäri
Myllyniemi Jari Lääket. lis., liikuntaklinikan lääkäri
Parkkari Jari Lääket. tri, Dos., Liikuntalääketieteen erikoislääkäri
Raivio Marko Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
Salmela Mikael LL, Ortopedian- ja traumatologian erikoislääkäri
Sinisalo Anu Fysioterapeutti
Uski Lauri Fysioterapeutti

Yllä mainittujen ammatinharjoittajien lisäksi Tampereen Mehiläisestä löydät lähes kaikkien erikoisalojen palvelut kuvantamispalveluista päiväkirurgisiin leikkauksiin.

Urheilijan terveystarkastus = Urheilijan tuki-liikuntaelimistön perustarkastus

Urheilijan terveystarkastus Koovee juniorijääkiekon jäsenille:

Urheilijan terveystarkastuksessa tarkistetaan urheilijan yleisen terveyden tilan lisäksi liikkuvuudet ja lihastasapaino. Tarkastuksen kesto on n. 45 minuuttia. Tarkastus sisältää lääkärin lausunnon eli palautteen tarkastuksesta. Palaute annetaan sovitusti joko urheilijalle tai erikseen sovittaessa myös joukkuekohtaisena koosteena valmentajalle.

Urheilijan terveystarkastuksia tekevät Mehiläisessä Liikuntaklinikan lääkärit Jari Myllyniemi ja Timo-Pekka Lehtipuu. Tarkastuksen saa Koovee juniorijääkiekon jäsenhintaan, mikäli on kirjautunut urheilunetin kautta seuran jäseneksi ennen tarkastukseen tuloa.

Lääkärintarkastus + laboratoriotutkimukset (pvk+T sekä EKG) = 120€ Lisäpalveluna: - Fysioterapeutin tarkastus urheilijalle = 60€

Lisätietoja urheilijan terveystarkastuksesta Liikuntaklinikan seurakoordinaattorilta: kirsi.turkkinen@mehilainen.fi

MEHILÄINEN TAMPERE LIIKUNTAKLINIKKA – KOOVEE JUNIORIJÄÄKIEKON KUMPPANI lataa pdf täältä.