Koovee monen lajin mestari

 

Kooveen naiset rikastuttavat Tampereen naisten harrastekiekkosceneä jo yhdettätoista (11) kautta. Taitaapa mukana olla vielä yksi pelaaja, joka on nauttinut tästä mahtavuudesta koko joukkueen historian ajan. Pelaajia ja valmentajia on tosiaan vuosien aikana tullut ja mennyt, mutta rento ja iloinen meininki näyttää säilyvän. Valmentajan vetämissä treeneissä harjoitellaan tosissaan, mutta onneksi sekaan mahtuu myös harrastehengen mukaista naurua ja pientä hulluttelua. Meillä vasta kiekkouraa aloittelevat ja jo kokeneemmatkin pelaavat nätisti yhteen.

 

Niina: ”Reeneihin on aina kiva mennä ja pukukopissa on rento meininki, vitsiä heitetään eikä olla liian vakavia. Joukkueeseen oli helppo tulla mukaan.”
Ansku: ”Kohottarissa mahtavaa on valmentajan johdolla treenaaminen. Tällei vanhanakin pääsee vielä oppimaan uutta ja kehittymään.”
Lotta: ”Joukkueessamme on aivan mahtava yhteishenki ja heti tunsi itsensä tervetulleeksi joukkueeseen. Hyvän valmentajan johdolla kehityksen huomaa pienessäkin ajassa. Joukkueemme tekee kaikkea kivaa yhdessä myös vapaa-ajalla.”
Anne: ”Reeneihin on kiva mennä kun on mahtava porukka ja hyvä valmentaja kuvioita piirtämässä.”
 
 

 

2020 © Koovee Ry. By Great Media

Facebook Edustusjoukkue Koovee Ry